Uvítání

Vážení přátelé,
s velkou radostí Vám oznamuji, že mé první CD je na světě !

Většina z Vás si asi říká: „Kdo je to ENA ?„ Jsem žena, která celý život ráda zpívá a která si chtěla ke konci své pěvecké kariéry a životního hobby splnit svůj celoživotní sen. Proč „ENA ?“ Protože moje občanské jméno je moc dlouhé a jsou i tací, kterým se špatně vyslovuje. Z těchto důvodů jsem pro svůj pseudonym použila konec mého křestního jména ALENA.

Milí posluchači, nechci Vám sdělovat jakými potížemi a nezájmem jsem se musela prokousávat, ale jsou to zkušenosti, které mi nikdo nevezme a také mi nikdo nic nenabalamutí. Prošla jsem cestou, kterou jsem si zvolila, nemohla jsem jinak. Odměnou mi byla dána možnost potkat spoustu nádherných, příjemných a úžasných lidí, kteří mi ochotně pomáhali, dodávali mi pozitivní energi a posilovali moji víru, že to co dělám, je správné. České texty jsou pro Vás, aby jste si i Vy mohli Vaši oblíbenou píseň, pokud v nabízených 19-ti titulech je, zazpívat v našem jazyce a pokud si ji budete zpívat, je to moje ocenění od Vás. Tato situace mne nutí zamyslet se nad tím, kolik našich dobrých hudebníků, skupin, zpěváků, textařů naše hudební scéna nemá šanci poznat, protože je všechno tak obtížné a podléhá tvrdým zákonům showbusinessu.

V současné době nevím, jest-li vůbec se mi podaří a v jakém množství dodat moje CD do distribuce, jistě to nějakou dobu potrvá . Vy si ale můžete objednat CD na dobírku a já Vám je s radostí zašlu. 

Chci své CD pokřtít tak jak se sluší a patří. Mé další kroky budou směřovat k této aktivitě. Požádala jsem o křest Láďu Kerndla a jeho příslib mám.

Nyní jsou před námi vánoce 2006 a jim přísluší klid, pohoda, láska lidí kolem nás. Z toho důvodu budu křest CD směrovat do začátku roku 2007. Předběžně zájemcům sděluji, že se křest  bude konat v brněnské klubu na „Šelepce“. Bližší a přesné informace na těchto stránkách s určitostí najdete.

Pokud mi fandíte , z celého srdce Vám děkuji za přízeň a přátelství.
Dovolte mi, abych Vám popřála krásné vánoce a do nového roku 2007 Vám všem přeji hodně zdraví, štěstí, lásky , tolerance a úspěchů v práci.

Vaše ENA & ALENA